pARTir.

Suomen kulttuuri- ja tiedeinstituutit ry etsii kokopäiväistä projektipäällikköä pARTir-hankkeeseen

Haluatko vauhdittaa taiteen ja kulttuurin vientiä, vaihtoa ja kansainvälisiä yhteistyökumppanuuksia ekologisesti ja sosiaalisesti kestävästi?

Oletko projekti- ja tiimityön ammattilainen ja kansainvälinen osaaja?

Suomen kulttuuri- ja tiedeinstituutit ry. (SKTI) hakee kokopäiväistä projektipäällikköä ajalle 8.1.2024–31.7.2025. Tehtävänäsi on pARTir – Creating a Cultural Roadmap Towards Responsible International Mobility -hankkeen vetäminen.

Tule osaksi innostunutta ja kehittämishaluista työyhteisöä ja instituuttiverkostoa!

pARTir edistää suomalaisen taiteen ja kulttuurin kestävää ja pitkäjänteistä kansainvälistymistä. Hanke tukee taiteen ja kulttuurialan ammattilaisten liikkuvuutta sekä kulttuurivientiä- ja vaihtoa ekologisesti ja sosiaalisesti kestävämmällä tavalla.

Hankkeessa lisätään taiteen ammattilaisten kansainvälisiä työtilaisuuksia yhdessä kumppaneina toimivien kansainvälisten taide- ja kulttuuriorganisaatioiden kanssa. Hankkeessa tuotetaan uusia esityksiä, näyttelyitä ja muita teoksia ja tapahtumia ja työllistetään taiteen ja kulttuurin ammattilaisia.Hankkeessa on mukana kymmenen Suomen 16sta kulttuuri- ja tiedeinstituutista.

Lue lisää hankkeesta täällä.

Projektin vetämisen lisäksi tehtäviisi kuuluu osallistuminen SKTI:n monipuoliseen työkenttään.

Odotamme sinulta
• Kokemusta useita kumppaneita sisältävien projektien/hankkeiden vetämisestä. Olet tottunut verkostomaiseen työtapaan ja solmit mielelläsi uusia kumppanuuksia. Ymmärrät hankehallintoa ja -taloutta sekä hankeviestintää.
• Kansainvälisen taide- ja kulttuurialan tuntemusta
• Vahvoja vuorovaikutus-, yhteistyö- ja esiintymistaitoja
• Kykyä työskennellä englanniksi ja riittävää suomen kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi.
• Soveltuvaa koulutusta

Lisäksi arvostamme
• Osaamista vaikuttavuuden arvioinnista
• Osaamista kestävyyteen liittyvistä kysymyksistä – erityisesti ekologisuuteen ja/tai yhdenvertaisuuteen liittyvistä kysymyksistä
• Kiinnostusta digitaalisten toimintatapojen kehittämiseen taide- ja kulttuurialalla
• Kokemusta kansainvälisistä / EU – rahoitteisista hankkeista

Mielekkään työn lisäksi tarjoamme viihtyisät työtilat, joustavat lähi- ja etätyömahdollisuudet sekä henkilöstöedut. Tukenasi on myös asiantuntijoista muodostuva projektitiimi.

Suomen kulttuuri- ja tiedeinstituutit ry on vastuullinen ja yhdenvertainen työnantaja. Toivomme tehtävään hakijoita eri taustoista ja sukupuolista. Toimistomme ei ole esteetön, mutta olemme valmiita ratkaisemaan esteellisyyteen liittyviä tarpeita.

Palkka:
3600 €/kk

 

 


Meistä

Suomen kulttuuri- ja tiedeinstituutit ry. on Suomen kulttuuri- ja tiedeinstituuttien yhteistyöjärjestö, joka toimii tieteen, taiteen ja kulttuurin kansainvälisyyden vaikuttavana puolestapuhujana.

SKTI:n tavoitteena on, että Suomella on toiminnaltaan vaikuttava, moninainen ja saavutettava kulttuuri- ja tiedeinstituuttiverkosto, joka toimii edelläkävijänä ja suunnannäyttäjänä yhteiskunnallisissa muutoksissa. Arvomme ovat asiantuntijuus, vastuullisuus ja aloitteellisuus.

Hakeminen

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi Duunitorin ‘Hae työpaikkaa’-painikkeen kautta sunnuntaina 10.12. klo 23:59 mennessä.

Hakemuksesi tulee sisältää vapaamuotoisen hakemuskirjeen ja CV:n. Hakemukseen kannattaa sisällyttää suosittelijoiden nimet ja yhteystiedot.

Haastattelut pyritään järjestämään joulukuussa ma 18.12. – to 21.12. välillä.

Lisätietoa puhelimitse:
ma 27.11. klo 9.30–10.30
ma 4.12. klo 15.00–16.30
p. 050 511 0887 / Hanna Lämsä, toiminnanjohtaja