Suomen kulttuuri- ja tiedeinstituutit ry hakee osa-aikaista viestinnän asiantuntijaa

Haluatko olla toteuttamassa Suomen kulttuuri- ja tiedeinstituuttien Suomeen suuntautuvaa viestintää? Nykyinen viestinnän asiantuntijamme siirtyy uusiin tehtäviin ja etsimme osa-aikaista (70 % tai sopimuksen mukaan) viestinnän asiantuntijaa. Työt alkavat syyskuun alussa.

Viestinnän asiantuntijan tehtävänä on Suomen kulttuuri- ja tiedeinstituutit ry:n viestinnän suunnittelu, toteuttaminen ja kehittäminen. Yhdistyksen päivittäisviestintä tuo esiin instituuttien toimintaa ja sen vaikuttavuutta sosiaalisessa mediassa, yhdistyksen verkkosivuilla ja verkoston sisäisissä kanavissa. Asiantuntijan tehtäviin kuuluvat myös mm. instituuttiverkoston yhteisen uutiskirjeen toimittaminen ja kehittäminen, mediatiedotteiden editointi ja jakelu sekä mediaseuranta.

Viestinnän asiantuntija toimii tiiviissä yhteistyössä sekä instituuttiyhdistyksen pienen työyhteisön että kaikkien instituuttien omien viestintävastaavien kanssa ympäri maailmaa. Tehtävässä vaaditaan oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja erinomaisia yhteistyötaitoja.

Odotamme hakijalta

  • vähintään kahden vuoden työkokemusta viestinnän suunnittelusta ja toteuttamisesta
  • näkemystä somekanavien ylläpidosta ja kehittämisestä
  • kokemusta tiedotteiden ja muiden tekstien laatimisesta ja editoimisesta
  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • kulttuurialan ja akateemisen maailman tuntemusta
  • erinomaista suomen kielen ja sujuvaa englannin ja ruotsin kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Lisäksi arvostamme

  • aiempaa kokemusta instituuttiverkostosta
  • visuaalisen viestinnän taitoja.

Lisätietoja tehtävästä saat toiminnanjohtaja Tove Ekmanilta maanantaina 13.7. klo 14–16 ja torstaina 16.7. klo 10–12, puh. 040 738 1544.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen sekä CV:si osoitteeseen viimeistään 29.7.

Suomen kulttuuri- ja tiedeinstituutit ry on vastuullinen ja yhdenvertainen työnantaja. Toivomme tehtävään hakijoita eri taustoista ja sukupuolista.

Suomen kulttuuri- ja tiedeinstituuttiverkostoon kuuluu 17 eri puolilla maailmaa sijaitsevaa instituuttia. Suomen kulttuuri- ja tiedeinstituutit ry (SKTI) vahvistaa instituuttien keskinäistä yhteistyötä sekä tukee instituutteja yhteiskuntasuhteiden hoidossa, kotimaan viestinnässä ja hallintopalveluissa. Toimistomme sijaitsee Wihurin rahaston Salus-talossa Kaivopuistossa. Lue lisää: www.instituutit.fi.

Kuva kirjainpalikoista, joista syntyy rekry-teksti