Suomen kulttuuri- ja tiedeinstituutit ry hakee osa-aikaista tiedottajaa

Haluatko olla mukana kehittämässä Suomen kulttuuri- ja tiedeinstituuttien Suomeen suuntautuvaa viestintää? Nykyisen tiedottajamme siirtyessä uusiin tehtäviin etsimme osa-aikaista (50 %) tiedottajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työt alkavat syyskuussa tai sopimuksen mukaan.

Tiedottajan tehtävänä on Suomen kulttuuri- ja tiedeinstituutit ry:n viestinnän suunnittelu, toteuttaminen ja kehittäminen. Työtehtäviin kuuluu yhdistyksen päivittäisviestintä: instituuttiverkoston yhteisen uutiskirjeen toimittaminen, instituuttien toiminnasta ja tapahtumista viestiminen sosiaalisessa mediassa, instituuttiyhdistyksen verkkosivujen sisällöntuotanto sekä mediaseuranta.

Toivomme, että sinulla on halua ja valmiuksia kehittää instituuttiverkoston kotimaan viestintää. Tiedottaja toimii tiiviissä yhteistyössä sekä instituuttiyhdistyksen pienen työyhteisön että kaikkien instituuttien viestintävastaavien kanssa ympäri maailmaa. Tehtävä vaatii sen takia oma-aloitteisuutta ja erinomaisia yhteistyötaitoja.

Edellytämme

  • aiempaa kokemusta viestinnän suunnittelusta ja toteutuksesta
  • näkemystä some-kanavien ylläpidosta ja kehittämisestä
  • kokemusta tiedotteiden ja muiden tekstien laatimisesta ja editoimisesta
  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • erinomaista suomen kielen taitoa ja hyvää englannin ja ruotsin kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Tove Ekman maanantaina 23.7. klo 14–16 ja tiistaina 24.7. klo 10–12, puh. 040-7381544.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen sekä CV:si osoitteeseen viimeistään 25.7.

 

Suomen kulttuuri- ja tiedeinstituuttiverkostoon kuuluu 17 eri puolilla maailmaa sijaitsevaa instituuttia. Suomen kulttuuri- ja tiedeinstituutit ry (SKTI) vahvistaa instituuttien keskinäistä yhteistyötä sekä avustaa instituutteja yhteiskuntasuhteiden hoidossa, hallintopalveluissa ja kotimaan viestinnässä. Toimistomme sijaitsee Wihurin rahaston Salus-talossa Kaivopuistossa. Lue lisää: www.instituutit.fi.