Suomen kulttuuri- ja tiedeinstituutit ry hakee osa-aikaista suunnittelijaa

Kuvassa kirjainpalikoista muodostuva rekry-sana

Suomen kulttuuri- ja tiedeinstituuttiverkostoon kuuluu 17 eri puolilla maailmaa sijaitsevaa instituuttia. Ne edistävät suomalaisen taiteen, kulttuurin ja tieteen kansainvälistä liikkuvuutta, näkyvyyttä ja yhteistyötä. Helsingissä toimiva Suomen kulttuuri- ja tiedeinstituutit ry (SKTI) tukee instituuttien keskinäistä yhteistyötä ja avustaa instituutteja yhteiskuntasuhteiden hoidossa, hallintopalveluissa ja kotimaan viestinnässä. Toimistomme sijaitsee Wihurin rahaston Salus-talossa Kaivopuistossa.

Nykyinen suunnittelijamme siirtyy uusiin tehtäviin ja etsimme osa-aikaista (50-prosenttinen työaika) suunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen. Työajat ovat joustavat. Työt alkavat mahdollisimman pian.

Suunnittelija hoitaa Suomen kulttuuri- ja tiedeinstituutit ry:n taloushallintoa ja yhdistyksen muita hallinnollisia tehtäviä. Suunnittelija toteuttaa kulttuuri- ja tiedeinstituuttien vuosittaiset talous- ja toimintakyselyt ja laatii tilastoja koko instituuttiverkoston taloudesta ja toiminnasta. Hän myös avustaa hakemusten ja raporttien laatimisessa sekä osallistuu erilaisten tilaisuuksien järjestelyihin. Suunnittelija toimii tiiviissä yhteistyössä sekä instituuttiyhdistyksen pienen työyhteisön että koko kulttuuri- ja tiedeinstituuttiverkoston eri toimijoiden kanssa ympäri maailmaa.

Toivomme sinulta

  • kokemusta yhdistyksen tai muun organisaation taloushallinnon hoitamisesta
  • rautaista Excel-osaamista ja hyviä muita it-taitoja
  • soveltuvaa korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulututkintoa
  • kulttuuri- ja/tai tiedekentän tuntemusta
  • erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä hyvää englannin ja ruotsin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi
  • oma-aloitteisuutta ja erinomaisia yhteistyötaitoja.

Lisätietoja tehtävästä saat toiminnanjohtaja Tove Ekmanilta keskiviikkona 17.4. klo 9–11 ja keskiviikkona 24.4. klo 13–15, puh. 040 738 1544.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen sekä ansioluettelosi osoitteeseen viimeistään sunnuntaina 28.4. Hakemukset toimitetaan yhtenä pdf-tiedostona.