Suomen kulttuuri- ja tiedeinstituutit mukana kesän SuomiAreenassa 14.7.

SuomiAreena.103130

Suomen kulttuuri- ja tiedeinstituutit ry järjestää yhdessä työ- ja elinkeinoministeriön, Teollisuuden palkansaajat ry:n sekä Zeeland Family Oyj:n kanssa kesän SuomiAreenassa keskustelun siitä, miten suomalainen sivistys ja kulttuurinen pääoma näkyvät kansainvälisessä yrittäjyydessä ja luovien tekijöiden menestyksessä maailmalla.

Tilaisuus pidetään Porin Raatihuoneenpuiston Purje-lavalla perjantaina 14.7. kello 13.30–14.45.

Mukana keskustelemassa ovat Suomen Rooman-instituutin johtaja Tuomas Heikkilä, Kyrö Distilleryn toimitusjohtaja Miika Lipiäinen, I’m Bluen toimitusjohtaja Ida Salo, Suomen Yrittäjien järjestöpäällikkö Joonas Mikkilä, Tekesin innovaatiokonsuli Sari Arho Havrén sekä Zeeland Familyn varatoimitusjohtaja Ismo Nikkola. Tilaisuuden juontaa Petteri Väänänen Zeeland Familysta.

Suomalainen luovuus ja vahva osaaminen synnyttävät kulttuurin ja tieteen kansainvälisiä menestystarinoita. Mutta ovatko kansallinen identiteetti ja kansainvälinen Suomi-kuva voimavara vai taakka luovien yritysten ja uuden sukupolven tekijöille? Entä miten kulttuuri, sivistys ja humanismi vaikuttavat yhä globaalimpaan liiketoimintaan – vai vaikuttavatko?

Keskustelu on osa SuomiAreenan Suomi 100 vuoden päästä -keskustelusarjaa, jossa pohditaan, mitä on suomalainen hyvinvointi, sivistys ja identiteetti tulevaisuudessa.

Mad(e) in Finland – Vientivalttina luova hulluus ja suomalainen sivistys. Keskustelu SuomiAreenan Purje-lavalla perjantaina 14.7. kello 13.30–14.45.

Lämpimästi tervetuloa seuraamaan keskustelua! Tilaisuuteen on vapaa pääsy, eikä osallistuminen vaadi ennakkoilmoittautumista. Keskustelua voi seurata myös suorana lähetyksenä MTV:n Katsomo-palvelussa.

 

Lisätietoja:
Toiminnanjohtaja Tove Ekman, Suomen kulttuuri- ja tiedeinstituutit ry
| 040 738 1544