Esitykset

3.-4. kesäkuuta klo 19.00
7. kesäkuuta 03.00 Viro
Salainen paikka: tiedot jaetaan lipunhaltijoille ennen tapahtumaa

Kirjailija-ohjaaja KATIA SKYLAR (FIN/RUS)
Taistelukoreografian neuvoja KAIRE RUSS (EST)
Lavastus ja puvut LINDA MAI KARI (EST)
Meikki ja puvut CARMEN KALATA (AUT)
Maalauksia ja visuaalisia neuvoja SAM POE ULICZKI-PELTOLA (FIN/HUN)
Valaistussuunnittelu ROMMI RUTTAS (EST)
Esiintyjät: ELO JÄRV (EST), JENNIFER BAGG (AUS), KATIA SKYLAR (FIN/RUS), DARJA GOLDBERG (GER), KAROLIN POSKA (EST), KAIRE RUSS (EST), MAARJA KORSTINK (EST), MARION SELGALL (EST)

Teosta ovat tukeneet Viron Kulttuurirahasto, Viimsi Artium ja Suomen Viron-instituutti osana Euroopan unionin rahoittamaa pARTir-aloitetta – NextGenerationEU.

Kiitos: CPPM-fam, Helina Karvak, Ana Falcon, Alexander Kremnev, Viron musiikki- ja teatteriakatemia, Viron taideakatemia, Eesti Tantsuagentuur, Tantsuruum.

Then a voice in the night asks
how to find that trail of crumbs,
all those little arrows
leading back to the forest,
back to that silent room
where we empty ourselves of time.
Jonathan Simons

Astu radikaaliin kuunteluun. Sukella paikkoihin, jotka ovat täynnä kuiskauksia, kaupunkien hiljaisimpien kolkkien juhlavaa kangasta. Mundane.Magic tuo sinut olemassa olevien hienovaraisten vivahteiden juhlaan ja kutsuu sinut pukemaan juhlavaatteesi, valmiina omaksumaan sisälläsi piilevän leikkisän ja juhlallisen olemuksesi.

Lähde urbaanille matkalle polulle, jota muinaiset henget ja mysteerit jäljittävät, sarjaan kollektiivisia kokoontumisia, jotka sijaitsevat salaisissa paikoissa. Mundane.Magic yhdistää suorituskykyä ja tutkimusta ympäröivässä ekosysteemissä. Se on enemmän kuin pelkkä esitys – se on kutsu yhdistyä, tutkia ja löytää uudelleen taikuutta sisällämme ja ympärillämme – yhdessä – yksin.

Tauko. Ota henkeä. Tässä tapahtuu taikuutta – tekemättä jättämisessä

Seuraavat esitykset

  •     07.06.2024 klo 03:00, Salainen paikka