Mahdollisuuksia opiskelijoille ja tutkijoille Suomen tiedeinstituuteissa

Kuva: Sanni Tunturipuro

Tervetuloa keskiviikkona 26.1. klo 10–12 kuuntelemaan ja keskustelemaan Zoomin kautta ajankohtaisista mahdollisuuksista opiskelijoille ja tutkijoille Suomen tiedeinstituuteissa Ateenassa, Beirutissa ja Roomassa. Tilaisuuteen on ennakkoilmoittautuminen.

Tilaisuudessa puhuvat Suomen Rooman-instituutin tutkijalehtori Elina Pyy, Suomen Lähi-idän instituutin tutkija-koordinaattori Taavi Sundell, Suomen Ateenan-instituutin tutkijaopettaja Antti Lampinen ja viestinnän asiantuntija Uula Neitola Suomen kulttuuri- ja tiedeinstituutit ry:stä.

Voit esittää myös ennakkoon kysymyksiä instituuteille. Vaikka tilaisuus on suomenkielinen, kysymyksiä voi esittää myös ruotsiksi tai englanniksi.

Ilmoittaudu tästä viimeistään 24.1.

Suomalaiset tiedeinstituutit Ateenassa, Beirutissa ja Roomassa tarjoavat monipuolisesti:

  • Harjoittelujaksoja opiskelijoille ja vastavalmistuneille,
  • mahdollisuuksia tutkimukseen ja tutkimusyhteistyöhön,
  • mahdollisuuksia osallistua instituuttien omille ja yhteistyössä eri laitosten kanssa järjestettäville kursseille ja
  • opiskelijoille ja tutkijoille suunnattuja apurahoja.

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Suomen kulttuuri- ja tiedeinstituutit ry ja Suomen Rooman-, Ateenan- ja Lähi-idän instituutit. Kaikkiaan Suomen kulttuuri- ja tiedeinstituuttiverkostoon kuuluu 17 eri puolilla maailmaa sijaitsevaa instituuttia, jotka edistävät suomalaisen taiteen, kulttuurin ja tieteen kansainvälistä liikkuvuutta, näkyvyyttä ja yhteistyötä.