Ikkunat auki maailmaan: Kestävyyttä turvallisuudelle – ja kulttuurille?

Mikä on kansainvälisten suhteiden ja kestävän kansainvälisyyden merkitys Suomelle ja Pohjoismaille uudessa maailmanpoliittisessa tilanteessa?

Tervetuloa seuraamaan ja osallistumaan paneelikeskusteluun Porin SuomiAreenan Vaakuna-lavalle keskiviikkona 26.6. klo 11-11.45.

Teemasta keskustelemassa ovat Tampereen yliopiston kansainvälisen politiikan professori Tuomas Forsberg, Afganistan-asiantuntija Aziza Hossaini ja Suomen Lähi-idän instituutin hallituksen puheenjohtaja Olli Ruohomäki. Keskustelun moderoi kirjailija, toimittaja Elina Hirvonen.

Natossa puolustuksemme on osa kansainvälistä kokonaisuutta, mutta mutta mitä lisää kulttuurille, tieteelle ja kansalaisyhteiskunnalle tuo rajat ylittävä kansainvälisyys? Mitä kansainvälinen yhteistyö merkitsee kokonaisturvallisuudellemme?

Tilaisuus striimataan myös MTV Katsomoon.

Tule mukaan ratkaisemaan tulevaisuuden kimurantteja kysymyksiä ja luomaan uutta merkittävää keskustelua!

Tapahtuman järjestävät Suomen kulttuuri- ja tiedeinstituutit ry yhdessä Pohjoismaiden ministerineuvoston ja Hanasaaren kulttuurikeskuksen kanssa. Mukana järjestämässä ovat myös Suomen Saksan-instituutti ja Suomen Lähi-idän instituutti FIME.

Tapahtuman etkot järjestetään tiistaina 25.6. klo 18 alkaen Galleria 3H+K:ssa osoitteessa Yrjönkatu 4, Pori. Etkot toteutetaan yhteistyössä Forum Box -taiteilijaosuuskunnan kanssa osana Kesäretkellä-nimisen myyntinäyttelyn avajaisia.