EDUFI-haku Suomen kulttuuri- ja tiedeinstituuttien ulkomaanharjoittelupaikkoihin 27.2.-12.3.

 

Hae ulkomaanharjoitteluun Suomen kulttuuri- ja tiedeinstituutteihin

Jos opiskelet korkeakoulussa tai olet vastavalmistunut, voit hakea Opetushallituksen kautta työharjoitteluun ulkomaille!

Kevään hakukierroksella on mukana 8 instituuttia ympäri maailmaa, joten löydät varmasti sinua kiinnostavan mahdollisuuden. Harjoittelun kesto vaihtelee kohteen mukaan neljästä kymmeneen kuukauteen.

EDUFI-harjoittelun hakuaika on 27.2.–12.3.2024 klo 16.15

Lisätietoja ja hakuohjeet löydät täältä.

 

Mitä?
Suomella on 16 eri puolilla maailmaa sijaitsevaa instituuttia, jotka edistävät suomalaisen taiteen, kulttuurin ja tieteen kansainvälistä liikkuvuutta, näkyvyyttä ja yhteistyötä. Se tarkoittaa, että kauttamme voit opiskeluaikana päästä osaksi lukemattomien kieli- ja kulttuurialueiden tärkeää kulttuuri-, taide- ja tiedeyhteistyötä.

Opetushallitus on viimeisen viiden vuoden aikana myöntänyt apurahan n. 150 harjoittelijalle Suomen kulttuuri- ja tiedeinstituuteissa – tänä keväänä sinullakin on mahdollisuus hakea harjoittelutukea.

Hakukierroksella mukana olevat instituutit sijaitsevat Ateenassa, Beirutissa, Berliinissä, Pariisissa, Budapestissa, Madridissa, Oslossa ja Roomassa.

Ulkomaanharjoittelu instituuteissa laajentaa ammattitaitoasi ja kehittää kieli- ja kulttuuriosaamistasi. Samalla pääset tutustumaan uuteen maahan ja kokemaan itsenäisen elämän uudessa kulttuurissa.

Lisätietoja EDUFI-harjoittelusta ja hakuohjeet löydät täältä.

Milloin?
Hakuaika syksyllä 2024 alkaviin harjoitteluihin on käynnissä 27.2.–12.3.2024. Haku päättyy viimeisenä hakupäivänä klo 16.15. Harjoittelu on suunnattu opintojensa loppusuoralla oleville ja vastavalmistuneille opiskelijoille. Se sopii erityisen hyvin opinnoissaan kulttuuriin, taiteeseen tai tieteeseen suuntautuneille nuorille.

Hae siis mukaan tai vinkkaa asiasta eteenpäin! Lisätietoja Opetushallituksen nettisivuilla.